Oktober 2021: Focus op Security Awareness!

Gepubliceerd op 21 augustus 2021 om 11:40

Elk jaar in oktober besteden bedrijven en organisaties extra aandacht aan de situatie met betrekking tot security en privacy. Koch Consultancy maakt het daarom nu extra eenvoudig om ook in uw bedrijf extra aandacht te kunnen geven aan de security- en privacy-awareness van de medewerk(st)ers. 

 

Waarom is awareness vergroting zo belangrijk?

Meer dan 70% van alle security-incidenten wordt veroorzaakt door menselijk handelen. Het vergroten van de security-awareness van medewerk(st)ers is daarom één van de belangrijkste maatregelen om het risico op security-incidenten en datalekken te verlagen. Onveilig menselijk gedrag (Bijv. het klikken op links in een phishing e-mail, het gebruik van zwakke wachtwoorden, onbekendheid met de diverse vormen van Fraude, etc.) kan tot grote schade leiden. Dit onveilige gedrag wordt vaak veroorzaakt door het feit dat de mensen niet bewust zijn van de gevaren waaraan ze blootstaan. Hiervan zijn voorbeelden genoeg en nog steeds worden dagelijks veel bedrijven slachtoffer van deze ernstige vorm van criminaliteit. Bewust personeel maakt een organisatie weerbaar en dat verlaagt het aantal incidenten en datalekken sterk.

 

Laten we eens praten

In de maand Oktober wil ik het makkelijk maken voor bedrijven om inzicht te krijgen in hun security- en privacysituatie. Ik bied daarom de mogelijkheid om in oktober aan de hand van een presentatie een vrijblijvend oriënterend gesprek met u aan te gaan over de situatie op het gebied van security en privacy. Tijdens dit gesprek leg ik uit op welke manier het mogelijk is om het bewustzijn (en dus de weerbaarheid) van uw organisatie te vergroten. U ontvangt na het gesprek van mij een op maat gemaakt advies over de mogelijkheden van een awareness campagne en een gepast voorstel voor uw bedrijfssituatie. 

 

Speciale aanbieding voor awareness presentaties (bestelling mogelijk tot 31-10-2021) 

Tot 31 oktober 2021 bied ik de mogelijkheid om awareness presentatie(s) te bestellen tegen een aantrekkelijk tarief. Deze presentaties verzorg ik bij uw bedrijf aan huis voor alle medewerk(st)ers.

Deze (niet-technische!) presentaties zijn geschikt voor iedereen, leerzaam, zeer interactief en bevatten veel voorbeelden. De reactie van mensen achteraf is zeer positief, deze presentaties zijn een eye-opener geweest voor velen.

 

Klassikale Awareness presentaties (Max. 25 personen) Normale prijs Actie prijs
Awareness presentatie security – phishing – Wachtwoorden - Fraude (1,5 uur) € 495 € 450
Awareness presentatie privacy - AVG (1,5 uur) € 495 € 450
Gecombineerde presentatie (Security + Privacy) (2 - 2,5 uur) € 695 € 595

Genoemde prijzen zijn excl. BTW en reiskosten (45 ct/km)

 

Voorwaarden

  • Bestellingen tegen bovengenoemde actieprijzen zijn mogelijk tot 31 oktober 2021
  • In verband met de interactie maximaal 25 personen per presentatie
  • Voor meerdere presentaties bij hetzelfde bedrijf gelden aantrekkelijke volumekortingen
  • Na ontvangst van de opdracht neem ik telefonisch contact met u op om te overleggen over de datum / tijd / locatie voor de presentatie
  • Er bestaat de mogelijkheid om bedrijfsspecifieke onderwerpen in de presentatie mee te laten nemen (Bijv. gedragsregels, procedures, richtlijnen)
  • Facturatie vindt vooraf plaats

 

Wilt u een presentatie boeken of heeft u wellicht vragen?

Op  https://www.kochconsultancy.nl/voorlichting-training/speciale-aanbieding-oktober-2021 staat onderaan de pagina een invulformulier.

Als u dat invult neem ik zo snel mogelijk contact met u op. 

Reactie plaatsen

Reacties

Je weet wel wie
3 jaar geleden

Met die kortingen kan ik niet eens een tank volgooien. Ik zou de 1e 4 in een 3 veranderen.
We gaan overigens 23dec verhuizen en 4 nov krijgen we de sleutel in Kesteren.