Cybergoose Cybersecurity Awareness bordspel

 

Goede security awareness onder alle medewerkers is voor iedere organisatie belangrijk. Medewerk(st)ers zijn een belangrijke schakel bij het verkleinen van de risico's op schade na een cybersecurity aanval. Hoe goed benut jij de kennis en kunde van je medewerkers in het voorkomen van een cyberaanval?

In het Cybergoose security Awareness bordspel komen alle onderwerpen aan bod die relevant zijn op het gebied van cybersecurity. Van phishingmails tot sterke wachtwoorden en van datalekken tot AVG: in dit spel komt echt alles aan bod!

 

Een bewezen effectieve methode voor werk en privé

Op allerlei manieren werken bedrijven aan hun security awareness: posters, mails, seminars, E-learning en klassikale cursussen. Een andere effectieve methode om met security awareness aan de slag te gaan is door middel van een spel. Speciaal hiervoor is het Cybergoose Cybersecurity bordspel ontwikkeld. Niet alleen van belang op het werk, maar ook voor buiten de professionele sfeer op het werk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor alle sectoren & technische niveaus

De voorbeelden en situaties in het spel zijn herkenbaar en alle theorie in het spel wordt in begrijpbare taal uitgelegd. Het spel is tevens relevant en leerzaam voor medewerk(st)ers in uiteenlopende sectoren, of dit nu gezondheidszorg of onderwijs is!

 

Het Cybergoose spel in het kort

Het spel bevat in totaal 105 uitdagende vragenkaartjes. Deze vragen zijn opgedeeld in 3 categorieën: Raad het Woord, Meerkeuze vragen en Stellingvragen.

Het spel wordt gespeeld met minimaal 2 personen en maximaal 6 personen. Er worden 2 dobbelstenen bij het spel geleverd, evenals een zandloper om de Raad het Woord vragen net even wat spannender te maken!

Op het bord zitten ook een paar verrassingstegels verwerkt die kunnen zorgen voor een onverwachte wending. Wie weet het meeste van cybersecurity en gaat er met de winst vandoor? Stel je kennis op de proef met dit superspannende bordspel!

 

Maak werk van je security awareness!

Het Cybergoose cybersecurity bordspel is in grotere aantallen te bestellen door bedrijven, organisaties, verenigingen etc. Wij maken graag een passende offerte op maat, afhankelijk van het aantal spellen dat wordt afgenomen.

 

Nog even in het kort waarom je dit spel zou moeten bestellen:

  • Bewezen effectief
  • Leerzaam voor alle technische niveau’s
  • Relevant voor alle sectoren
  • Inclusief 105 uitdagende vragen
  • Uiteenlopende onderwerpen & herkenbare voorbeelden
  • Geweldig leuk om te spelen & super leerzaam

 

Kosten 

Het CyberGoose bordspel is te bestellen via onderstaand formulier. Het spel kost € 96,95 excl. BTW. 

Het is ook mogelijk om het bordspel te bestellen via de webshop op deze website. 

 

Organiseer eens een leuke Awareness Training op basis van het Cybergoose bordspel!

Een in-house training van 2 uur op basis van het Cybergoose cybersecurity bordspel is niet alleen leerzaam maar ook heel leuk!

We starten met een korte introductie over de gevaren van het internet. Het spel wordt nader toegelicht en de deelnemers (max. 24) gaan in groepjes van 4 het spel spelen. Tijdens het spel moeten er stellingen beoordeeld en vragen beantwoord worden. Uiteraard is er deskundige begeleiding aanwezig om de vragen te beantwoorden van de deelnemers. Het spel wordt een paar keer stilgelegd om  de deelnemers de mogelijkheid te geven hun vragen te stellen.

De reacties van deelnemers is zeer positief. Op een leuke, interactieve manier bezig zijn met het vergroten van de security awareness wordt zeer goed gewaardeerd.

 

Vraag hieronder meer informatie over het Cybergoose Cybersecurity Awareness bordspel.