• Nieuw: Halve dag (4 uur) Security awareness sessie en de "New Hire" awareness presentatie
  • Zie voor meer informatie de tab "Voorlichting & Training"

Referenties

 

Op deze pagina kunt u een aantal reacties lezen van mensen die de awareness sessies (online of klassikaal) hebben gevolgd.

 

 


 

Gisteren een inspirerende awareness presentatie van Rob gehad voor onze binnendienst medewerkers. De presentatie was boeiend tot het eind, dank Rob! Wat een hoop bruikbare informatie hebben we gekregen, hier kunnen we echt iets mee! Bedankt voor alle voorbeelden en tips, wij zijn zeker meer bewust geworden van alle risico’s die we lopen. We gaan ermee aan de slag!  

 


 

Afgelopen dinsdag de kick-off e-learning informatieveiligheid en privacy bijgewoond. Complimenten hoe pakkend en helder jullie ons mee hebben genomen. Meestal vind je het onderwerp saai, maar jullie hebben er toch een andere invulling aangegeven. Mooi om te zien. Ik merkte wel dat ik voordat ik deelnam aan de diverse webinars, eerst deze zitting afwachtte. Succes met het onder de aandacht brengen, maar goed het is ook iets van ons allen.

 


De awareness presentatie over security en privacy was leerzaam en leuk. Prima idee om het als een “Pizza-sessie” te organiseren!

We beschikken hier over veel IT-kennis en toch heeft de awareness presentatie onze ogen geopend.

We raden deze sessie aan voor iedere organisatie.

Vriendelijke groet,

Jan