Referenties

 

Op deze pagina kunt u een aantal reacties lezen van mensen die de awareness sessies (online of klassikaal) hebben gevolgd.

 

 


Beste Rob,

Hartelijk dank voor de eerste trainingssessie gisteren.

Het was vanochtend hét gesprek van de dag en iedereen kijkt er zeer positief op terug!

Een van de collega’s kreeg gisteravond in haar privé-mail toevallig een phishing mail, waarvan ze vandaag meteen het screenshot als voorbeeld liet zien.

We kijken uit naar de volgende sessie.

Met vriendelijke groet,

Marianne


‘De workshops van Rob waren voor ons een eyeopener. Helder verhaal met veel praktische voorbeelden.

Ik kan dit iedereen van harte aanbevelen. Jack Gooyaers directeur Art4U’


Ik heb er zelf ook nog wat van opgestoken 😊. Ik was me nog niet bewust dat er stickers met malafide QR-codes op informatieborden, etc. worden geplakt. Al met al zeer positief!’.


... verder was de training erg leuk opgezet met veel humor. Dat is ook wel nodig want anders wordt men waarschijnlijk wel wat angstig. Persoonlijk merkte ik ook dat wijzelf er waarschijnlijk veel te technisch reageren op gebruikersvragen op dit gebied. Daarmee dring je niet door tot de mensen. Reden te meer om een training als deze aan te bevelen. 


Goedemorgen Rob,

Het was een hele interessante training gisteren.

Naar aanleiding daarvan heb ik ons bedrijfsreglement nog eens nagezien om te kijken waar we eventueel nog wat te kort komen of kunnen verduidelijken.


Hoi Rob,

Wij vonden het ook een leuke en goede presentatie! Ik heb alleen maar goede reacties ontvangen.

Bedankt voor je slides, ik zal deze even rondsturen.

Graag tot volgende week!


 

Gisteren een inspirerende awareness presentatie van Rob gehad voor onze binnendienst medewerkers. De presentatie was boeiend tot het eind, dank Rob! Wat een hoop bruikbare informatie hebben we gekregen, hier kunnen we echt iets mee! Bedankt voor alle voorbeelden en tips, wij zijn zeker meer bewust geworden van alle risico’s die we lopen. We gaan ermee aan de slag!  

 


 

Afgelopen dinsdag de kick-off e-learning informatieveiligheid en privacy bijgewoond. Complimenten hoe pakkend en helder jullie ons mee hebben genomen. Meestal vind je het onderwerp saai, maar jullie hebben er toch een andere invulling aangegeven. Mooi om te zien. Ik merkte wel dat ik voordat ik deelnam aan de diverse webinars, eerst deze zitting afwachtte. Succes met het onder de aandacht brengen, maar goed het is ook iets van ons allen.

 


De awareness presentatie over security en privacy was leerzaam en leuk. Prima idee om het als een “Pizza-sessie” te organiseren!

We beschikken hier over veel IT-kennis en toch heeft de awareness presentatie onze ogen geopend.

We raden deze sessie aan voor iedere organisatie.

Vriendelijke groet,

Jan