Boek en Podcast: HACK

Uit de praktijk: De strijd tegen cybercriminaliteit bij Hoppenbrouwers Techniek

 

Hoppenbrouwers techniek is een allround technisch dienstverlener met 1600 medewerkers en 20 vestigingen verspreid over Nederland. Ze bieden producten en diensten aan op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, industriële automatisering, beveiliging, sprinklers, duurzame energie en technisch beheer.

 

Ze werden in 2021 getroffen door een cyber-aanval. Als waarschuwing voor anderen en als maatschappelijk signaal over de daadwerkelijke impact van een cyberaanval besloten ze om zo open mogelijk te zijn over wat hen is overkomen. Ze hebben daarom hun ervaringen beschreven in een boek. In het boek "HACK" wordt van minuut tot minuut verteld wat ze is overkomen en waar ze wel en geen invloed op hadden. Het is een verhaal voor ondernemers en ieder ander, want dit gun je niemand. 

 

Tevens heeft Hoppenbrouwers Techniek een 7-delige podcast gepubliceerd over de ervaringen tijdens deze crisis. Leerzame informatie en een "must" voor ieder MT-lid.

 

Op de website van Hoppenbrouwers Techniek kunt u een gratis exemplaar van dit interessante E-book downloaden en de afleveringen van de podcast luisteren..

De link naar de pagina:  https://www.hoppenbrouwerstechniek.nl/hack-podcast/ 

 

U wilt meer informatie ontvangen over de verlaging van uw cyber-risico's? Laat dan hieronder uw reactie achter.

 


Ik wil graag meer informatie over het verlagen van onze cyber-risico's