Webshop

Om het makkelijk te maken een bestelling te plaatsen kunt u gebruik maken van deze webshop.

Voor de presentaties en training nemen we altijd eerst telefonisch contact met u op om de details te bespreken. 

Vermeld daarom altijd uw telefoonnummer en (indien van toepassing) de bedrijfsnaam. 

Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW en eventuele reiskosten (45 ct. per km)

 

CyberGoose Security Awareness Bordspel

Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u van ons een factuur. Nadat de factuur is voldaan wordt het spel aan u opgestuurd.

Let op: de genoemde prijs is exclusief 21% BTW

Een leuke en effectieve methode om met security awareness aan de slag te gaan is door middel van een spel. Speciaal hiervoor is het Cybergoose Cybersecurity bordspel ontwikkeld. Niet alleen van belang op het werk, maar ook voor buiten de professionele sfeer op het werk.

In het Cybergoose security Awareness bordspel komen alle onderwerpen aan bod die relevant zijn op het gebied van cybersecurity. Van phishingmails tot sterke wachtwoorden en van datalekken tot AVG: in dit spel komt echt alles aan bod!

Het spel bevat in totaal 105 uitdagende vragenkaartjes. Deze vragen zijn opgedeeld in 3 categorieën: Raad het Woord, Meerkeuze vragen en Stellingvragen.

Het spel wordt gespeeld met minimaal 2 personen en maximaal 6 personen. Er worden 2 dobbelstenen bij het spel geleverd, evenals een zandloper om de Raad het Woord vragen net even wat spannender te maken!

Online Awareness presentaties

Na ontvangst van uw bestelling voor een of meerdere presentaties wordt er contact met u opgenomen om de exacte datum/tijd van de presentatie(s) af te stemmen.  Vermeld daarom altijd uw telefoonnummer. U ontvangt vervolgens van ons de factuur voor het voorbereiden en het verzorgen van de bestelde Awareness presentatie. 

Met het groeiend aantal thuiswerkers worden Awareness presentaties steeds vaker online (als webinar) verzorgd.  

De online  presentaties kunnen worden ingezet voor alle medewerk(st)ers van een bedrijf waarbij onderwerpen aan bod komen als phishing, veilig password gebruik, AVG, nep-facturen, CEO-fraude, etc.
Dit zijn de onderwerpen waar iedereen tegenwoordig (op het werk én thuis!) 24/7 aan blootstaat. De online presentaties duren allemaal ongeveer 30-40 minuten. Er kunnen maximaal 40 personen per webinar meekijken. De genoemde prijs is per webinar en excl. BTW.

De webinars kunnen op 3 manieren worden verzorgd:
"Live": Het webinar wordt op een afgesproken dag/tijd verzorgd. Na het webinar is er gedurende 1 dag een replay beschikbaar (€ 249,00)
"automatisch": Een opname van een eerder verzorgd webinar wordt op een afgesproken dag/tijd herhaald (€ 89,95 per herhaling)
"On-Demand": Een webinar wordt vooraf opgenomen en is gedurende een week 24/7 beschikbaar. (€ 299,00)


Hieronder een overzicht van de beschikbare online awareness presentaties:

  • Inleiding cybercriminaliteit - Security Awareness
  • Phishing (Wat is het, wat zijn mogelijke gevolgen, hoe herken je het, wat moet je doen als je een phishing bericht ontvangt)
  • Veilig gebruik van wachtwoorden (wat is een veilig wachtwoord, hoe onthou je ze, gevaar van het delen van wachtwoorden,  MFA)  
  • Fraude (CEO-fraude, Tikkie-Fraude, Nepfacturen, Whatsapp-fraude)

 De genoemde prijs is per online presentatie, excl. BTW.

Klassikale Security Awareness presentatie

Na ontvangst van uw bestelling voor een of meerdere presentaties wordt er contact met u opgenomen om de exacte datum/tijd van de presentatie(s) af te stemmen.  Vermeld daarom altijd uw telefoonnummer.  U ontvangt vervolgens van ons de factuur voor het voorbereiden en het verzorgen van de bestelde Awareness presentatie. 

Bij u aan huis verzorgd: Security Awareness presentatie van 1,5 - 2  uur over de cyber-risico's waaraan gebruikers van ICT-middelen tegenwoordig bloot staan. Zeer interactief, géén technisch verhaal, heeft voor velen reeds de ogen geopend. Veel voorbeelden en nuttige tips. Onderwerpen: Internet, verschillende vormen van phishing, veilig Password gebruik, diverse vormen van fraude. In verband met de interactiviteit maximaal 25 deelnemers. De genoemde prijs is per sessie voor maximaal 25 personen, excl. BTW en reiskosten (45 ct/km)   

4-uur security awareness training

Na ontvangst van uw bestelling nemen we telefonisch contact met u op om de details te bespreken. Vermeld daarom altijd uw telefoonnummer. U ontvangt vervolgens van ons de factuur voor het voorbereiden en het verzorgen van de bestelde 4-uur Training. Bij de voorbereiding van de 4-uurs training wordt er een intake gesprek ingepland (via MS-Teams of bij u op kantoor) waarin we eventuele speciale wensen / onderwerpen bespreken die in de training meegenomen moeten worden. Denk in dit geval aan specifieke richtlijnen die binnen uw bedrijf gelden voor het gebruik van ICT-middelen of voor het opslaan van gegevens, clean desk policy, etc.

Maximaal 15 personen per training. Deze sessie is geschikt voor alle medewerk(st)ers van een bedrijf / organisatie. Er is geen specifieke voorkennis vereist. Het is een (niet-technische!) training en er is voldoende ruimte voor interactie en vragen stellen. De training bestaat uit 4 modules van elk 1 uur. De 4 modules kunnen in 1 dag worden verzorgd of verdeeld over twee dagen met maximaal een week tussenpose. Tijdens de training worden de deelnemers bewust gemaakt van de risico's op internet en leren ze het belang van veilig gedrag met ICT-middelen (PC's, Laptops, Printers, Smartphones, Tablets, etc.) en (bedrijfs)informatie (klantgegevens, bedrijfsgegevens). De genoemde prijs is per training voor maximaal 15 personen, excl. BTW en reiskosten (45 ct/km)