Voorlichting & Training

Goede informatiebeveiliging?

Bij het verlagen van bedrijfsrisico's op het gebied van security en privacy zijn er 3 belangrijke zaken die aandacht behoeven:

  • Mens: Het bewustzijn van medewerkers en het al dan niet veilige gedrag met informatie en ICT-middelen
  • Processen: Een goed beleid met procedures en richtlijnen  die door het management worden gedragen
  • Techniek: Technische security maatregelen ter bescherming van de informatie en het netwerk. 

De 3 bovengenoemde aspecten zijn allemaal van groot belang. Als één van de drie niet goed is geregeld blijft een bedrijf kwetsbaar voor cyber- en/of privacy incidenten. In de ideale situatie is het beleid op orde, de techniek up-to-date en de mens  handelt op de juiste manier.

 

De  mens: Een belangrijke schakel! 

Ons doel is om de juiste cultuur te creëren op het gebied van informatiebescherming en privacy. Medewerkers moeten bewust zijn van de risico's waaraan ze bloot staan, zowel op het werk als in hun privé situatie. Alle medewerkers hebben een belangrijke rol bij de bescherming van de kroonjuwelen: De bedrijfsinformatie. Door middel van diverse activiteiten voeren we onderzoek uit, geven we advies en trainen we op het gebied van security awareness. 

 

Bewust personeel maakt een organisatie weerbaar. Onderschat de kracht hiervan niet. Bewuste medewerkers zijn als "First line of defense" de sterkste schakel! Verhoog daarom de security awareness en test en train uw medewerkers regelmatig. Ze zullen dan beveiligingsrisico's herkennen en veilig omgaan met bedrijfsinformatie en ICT-middelen. 

 

 

U wilt meer informatie over voorlichting & Training? Laat dan hieronder uw reactie achter.

 


Ik wil graag meer informatie over voorlichting & training