De CyberGoose Experience 

 

Stap in de wereld van CyberGoose en ontdek hoe leuk en effectief security awareness  training kan zijn. Met CyberGoose Experience wordt cybersecurity-training een avontuur waar iedereen naar uitkijkt!

 

Bij de CyberGoose Experience laten we zien dat het leren over cybersecurity zowel spelenderwijs als leerzaam kan zijn.

Hiervoor is de CyberGoose Experience ontwikkeld. Hierbij staat interactiviteit centraal en bieden we een levendige en betrokken leerervaring.

 

De security awareness training die echt leuk is

Bij de CyberGoose Experience krijgen de deelnemers een meeslepende, realistische en vooral superleuke ervaring.

Hoe? Door het spannende Cybergoose bordspel. Een spel dat niet alleen super leuk is om te spelen maar je ook wapent met praktische kennis en vaardigheden voor de digitale wereld.

Met ons innovatieve bordspel duik je met je team in realistische scenario’s van veelvoorkomende cybersecurity-uitdagingen.

Van phishing-aanvallen tot datalekken, we delen alleen de meest actuele en relevante kennis!

Benieuwd hoe je cybersecurity kunt maken tot een spel dat iedereen wil spelen? Ontdek de CyberGoose Experience  – omdat leren ook leuk kan én moet zijn!

 

Voor wie is de CyberGoose Training Experience?

De CyberGoose Experience is geschikt voor zowel organisaties die al vergevorderd zijn in security awareness als voor organisaties die nog aan het begin staan en niet weten waar te starten. Met deskundige begeleiding krijg je een complete awareness cursus in twee uur.

 

Hoe verloopt een CyberGoose Training Experience?

Na een kennismaking nemen we met de deelnemers gedurende 20 minuten een aantal belangrijke zaken door op het gebied van Security awareness en veilig gedrag.  Ook wordt het spel uitgelegd want we willen natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag gaan met het Cybergoose Security Awareness bordspel! 

De deelnemers worden ingedeeld in groepjes van 4 personen en we beginnen met het spelen. Uiteraard is er iemand aanwezig om de deelnemers te helpen als ze iets niet begrijpen. 

Al snel zullen de deelnemers vragen willen stellen of bepaalde onderwerpen bespreken. Deze schrijven ze op een post-it. Na 20 minuten wordt het spel even stilgelegd voor de nodige interactie met de begeleider.

Dit herhalen we een aantal keren en daarmee wordt het een leerzame ervaring.

Als laatste onderdeel sluiten we de Cybergoose Experience af door middel van een gezamenlijk gesprek over de ervaring en wat de deelnemers ervan hebben geleerd. 

 

Met vragen is het uiteraard altijd mogelijk om contact op te nemen. Vul daarvoor eenvoudig het onderstaande formulier in en we nemen dan snel contact op.

 

Cybergoose Experience