Oktober 2023: Cyber Security Maand!

Elk jaar in oktober besteden bedrijven en organisaties extra aandacht aan de situatie met betrekking tot security en privacy. Koch Consultancy maakt het daarom nu extra eenvoudig om ook in uw bedrijf extra aandacht te kunnen geven aan de security- en privacy-awareness van de medewerk(st)ers. 

Waarom is awareness vergroting zo belangrijk?

Meer dan 70% van alle security-incidenten wordt veroorzaakt door menselijk handelen. Het vergroten van de security-awareness van medewerk(st)ers is daarom één van de belangrijkste maatregelen om het risico op security-incidenten en datalekken te verlagen. Onveilig menselijk gedrag (Bijv. het klikken op links in een phishing e-mail, het gebruik van zwakke wachtwoorden, onbekendheid met de diverse vormen van Fraude, etc.) kan tot grote schade leiden. Dit onveilige gedrag wordt vaak veroorzaakt door het feit dat de mensen niet bewust zijn van de gevaren waaraan ze blootstaan. Hiervan zijn voorbeelden genoeg en nog steeds worden dagelijks veel bedrijven slachtoffer van deze ernstige vorm van criminaliteit. Bewust personeel maakt een organisatie weerbaar en dat verlaagt het aantal incidenten en datalekken sterk.

 

Laten we eens praten

In de maand Oktober wil ik het makkelijk maken voor bedrijven om inzicht te krijgen in hun security- en privacysituatie. Ik bied daarom de mogelijkheid om een vrijblijvend oriënterend gesprek met u aan te gaan over de situatie op het gebied van security awareness. Tijdens dit gesprek leg ik uit op welke manier het mogelijk is om het security awareness en dus de cyberweerbaarheid van uw organisatie te vergroten. 

 

Speciale aanbieding voor de 1,5 uur awareness presentatie en de 4-uurs training. (opdracht moet vóór 1 november 2023 binnen zijn, de bestelde presentatie/training wordt dan vóór 1 februari 2024 verzorgd.)  

Tot 31 oktober 2021 bied ik de mogelijkheid om awareness presentatie(s) en trainingen te bestellen tegen een aantrekkelijk tarief. Deze presentaties verzorg ik bij uw bedrijf aan huis voor uw medewerk(st)ers.

Deze (niet-technische!) presentaties zijn geschikt voor iedereen, leerzaam, zeer interactief en bevatten veel voorbeelden. De reactie van mensen achteraf is zeer positief, deze presentaties zijn een eye-opener geweest voor velen.

 

Klassikale awarenesspresentaties en -trainingen Normale prijs Actie prijs
1,5 uur Security Awareness presentatie voor maximaal 25 pereonen € 695 € 590
4-uurs Security Awareness training voor maximaal 15 personen € 1.295 € 1.100

Genoemde prijzen zijn excl. BTW en reiskosten (45 ct/km)

 

Voorwaarden

  • Bestellingen tegen bovengenoemde actieprijzen zijn mogelijk tot 31 oktober 2023.
  • In verband met de interactie maximaal 25 personen per presentatie en 15 personen bij de trainingen 
  • Voor meerdere presentaties bij hetzelfde bedrijf gelden aantrekkelijke volumekortingen.
  • Na ontvangst van de opdracht neem ik telefonisch contact met u op om te overleggen over de datum / tijd / locatie voor de presentatie
  • Er bestaat de mogelijkheid om bedrijfsspecifieke onderwerpen in de presentatie mee te laten nemen (Bijv. gedragsregels, procedures, richtlijnen)
  • Facturatie vindt vooraf plaats

 

Aanvraag- en bestelformulier: 
Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW en reiskosten (45 ct/km)