CLOUDASHUR GEBRUIKERS BEHEREN MET VOLLEDIGE CONTROLE

Geeft u volledige controle over alle cloudAshur hardwarebeveiligingsmodules die binnen uw organisatie worden geïmplementeerd en biedt een breed scala aan functies om alle gebruikers te beheren.

iStorage Remote Management Console biedt de beheerder volledige zichtbaarheid en controle over het volgende:

Gebruikers cloudAshur-modules tijdelijk uitschakelen of opnieuw instellen (remote kill) Gebruikers - in het geval van verdachte activiteiten of een medewerker die de organisatie verlaat zonder de cloudAshur-coderingsmodule terug te sturen.

Beperk bestandstypen - bepaal welke bestandstypen worden geüpload en gedeeld in de cloud (EXE, PNG, PDF, enz ...) Logbestanden van gebruikers bekijken - volledige zichtbaarheid over wat elke gebruiker in de cloud doet, zoals welke bestanden ze zijn uploaden, downloaden, wijzigen, enz...

De locatie van de gebruiker weergeven - u kunt de locatie van de cloudAshur-modules van de gebruiker bekijken via een kaart op het scherm.

Geofencing en Time fencing - beperk de tijd en locatie van waar en wanneer de cloudAshur-coderingsmodule door elke individuele gebruiker kan worden gebruikt.

iStorage Remote Management Console is compatibel met Windows (Vista / 7/8/10).

PRIJS

  • cloudAshur Remote Management 1 Jaar Licentie voor 1-9 Gebruikers: €23,95
  • cloudAshur Remote Management 3 Jaar Licentie voor 1-9 Gebruikers: €68,25
  • cloudAshur Remote Management 5 Jaar Licentie voor 1-9 Gebruikers: €101,70

    Staffelprijzen van toepassing voor grotere aantallen gebruikers. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.