CloudAshur Keywriter

 

DE ULTIEME BEVEILIGING VOOR HET DELEN VAN BESTANDEN

cloudAshur KeyWriter maakt het delen van gegevens in de cloud, via e-mail en bestandsoverdrachtservices (bijv. WeTransfer) tussen geautoriseerde gebruikers een fluitje van een cent met ultieme veiligheid en gemoedsrust, waardoor gebruikers veilig gegevens met elkaar kunnen delen, in real- time, ongeacht hun locatie.

 

cloudAshur KeyWriter kopieert alle kritieke beveiligingsparameters inclusief de willekeurig gegenereerde coderingssleutel en alle pincodes tussen de Master cloudAshur-module en zoveel secundaire cloudAshur-modules als nodig met behulp van een standaard USB-hub, zodat geautoriseerde gebruikers veilig gegevens met elkaar kunnen delen, in het echt -tijd, ongeacht hun locatie.

 

De kritieke beveiligingsparameters verlaten de cloudAshur-module nooit en worden opgeslagen in de Common Criteria EAL4 + beveiligde beveiligde microprocessor. Het proces van het kopiëren van de gecodeerde coderingssleutel en alle kritieke referenties tussen de Master cloudAshur-module en de Secundaire cloudAshur-modules wordt beschermd door een beveiligd protocol dat is opgenomen in de iStorage cloudAshur beveiligde microcontroller. Het protocol wordt geïmplementeerd met behulp van cryptografische algoritmen, die allemaal FIPS-gecertificeerd zijn. Elke cloudAshur heeft een uniek certificaat uitgegeven door een root van vertrouwen, die ervoor zorgt dat alleen iStorage cloudAshur-modules kunnen worden gebruikt tijdens het sleuteluitwisselingsproces.

 

De cloudAshur-modules voeren de ingestelde sessiesleutel nooit uit tijdens het uitvoeren van het beveiligde protocol en de te kopiëren gevoelige gegevens worden alleen gedecodeerd in de gevalideerde cloudAshur-module voor de ontvanger. De iStorage KeyWriter-software die op de pc wordt uitgevoerd, coördineert de bewerkingen die vereist zijn door het veilige protocol, maar de software heeft nul zichtbaarheid van zowel de sessiesleutel als de gedecodeerde gegevens, waardoor het voor een hacker onmogelijk is om toegang te krijgen tot kritieke beveiligingsparameters die zijn opgeslagen in de cloudAshur module.

 

  • iStorage KeyWriter is compatible met Windows (Vista/7/8/10).

 

PRIJS

cloudAshur KeyWriter Licentie 1-9 Gebruikers: €11,95  per gebruiker

    Staffelpriijzen van toepassing voor grotere aantallen gebruikers. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.