Veilige data opslag in de cloud

Om data privacy te bewerkstelligen is encryptie van gegevens belangrijk en beveiliging van de encryptiesleutel essentieel. Voor een echt veilige oplossing is het dringend noodzakelijk dat de encryptiesleutel apart van de data wordt bewaard.

Dit is waarom de cloudAshur Hardware Security Module (patent aangevraagd) is ontwikkeld. Een door een PIN code geverifieerde hardware versleutelde beveiligingsmodule, die alle data in transfer en alle statische data versleutelt met een FIPS gecertificeerde willekeurig gegenereerde AES 256-bit versleutelde encryptiesleutel. Deze encryptiesleutel wordt opgeslagen in een speciale iStorage microprocessor (CC 4+ Ready).

 

cloudAshur is de perfecte oplossing voor iedereen die veilig gegevens in de cloud wil opslaan, delen, beheren en controleren. cloudAshur elimineert beveiligingsrisico’s op cloud platforms zoals gebrek aan controle en ongeautoriseerde toegang. Hackers verzinnen diverse geraffi neerde methodes gericht op onschuldige en kwetsbare gebruikers. Menselijk falen is ook een veelvoorkomende oorzaak van datalek-incidenten.

 

De consequenties van een gehackte cloud account kunnen diefstal en het lekken van vertrouwelijke gegevens zijn, hetgeen potentieel verlies van banen, negatieve publiciteit, forse boetes en de ondergang van een bedrijf kan betekenen.

 

CloudAshur Software Suite

De CloudAshur Software Suite bestaat uit drie applicaties die het mogelijk maken om uw data in de cloud te beveiligen, te delen en te beheren.

 

CloudAshur Client (Windows & macOS)

cloudAshur is compatibel met zowel PC’s, MAC’s en werkt met talloze cloud providers zoals Amazon Drive, Google Drive, OneDrive, Dropbox, iCloud en nog vele anderen. Klik hier voor meer informatie.

 

CloudAshur Keywriter (Windows)

iStorage KeyWriter (patent aangevraagd) maakt het delen tussen geautoriseerde gebruikers van data in de cloud, via e-mail en middels bestandsoverdrachtdiensten (bijv. WeTransfer) tot een koud kunstje. Met ultieme beveiliging en gemoedsrust kunnen gebruikers veilig real-time gegevens met elkaar delen,ongeacht waar zij zich bevinden. Klik hier voor meer informatie

 

CloudAshur Remote Management (Windows)

De iStorage cloudAshur Remote Management console geeft u volledige controle over alle cloudAshur hardware beveiligingsmodules binnen uw organisatie hetgeen uitgebreide functionaliteiten biedt voor het beheren en monitoren van alle gebruikers. Klik hier voor meer informatie

 

Wilt u meer informatie ontvangen of een demonstratie van CloudAshur? Laat dan hieronder een bericht achter. Ik stuur u dan vrijblijvend meer informatie over het product.

 


Ik wil graag meer informatie over de CloudAshur oplossing voor veilige data-opslag in de cloud. Indien u interesse heeft in een demontratie kunt u dat hier ook aangeven.