Gratis Phishing test

Wist u dat 91% van alle cyberaanvallen beginnen met het sturen van een phishing e-mail?

Phishing is een groot gevaar waar we allemaal mee te maken hebben. Niet alleen op het werk maar ook thuis op de bank met je tablet of telefoon. We realiseren ons vaak niet dat we tegenwoordig 24/7 online zijn.  

Bij phishing aanvallen maken de cybercriminelen misbruik van menselijke eigenschappen als angst, onwetendheid, naïviteit of nieuwsgierigheid. Mensen worden "verleid" om op een linkje te klikken of om een bijlage aan de e-mail te openen.

De gevolgen voor slachtoffers van phishing zijn groot. Een simpele klik op een linkje in een phishing e-mail kan zomaar een ransomware besmetting als gevolg hebben waardoor alle gegevensbestanden onbruikbaar worden gemaakt. De cybercriminelen vragen dan een losgeld om de gegevens weer leesbaar te maken. Dit gaat vaak om bedragen met 6 cijfers!  

Maak medewerk(st)ers weerbaar

Het is daarom verstandig om medewerk(st)ers bewust te maken en alert te houden op deze vorm van criminaliteit. Door regelmatig een eigen phishing test uit te voeren, en de resultaten te bespreken kunt u de schade beperken.

Eenmalige gratis phishingtest (max. 100 gebruikers)

Om kennis te maken met deze vorm van testen is er de mogelijkheid om eenmalig een gratis phishingtest uit te voeren voor maximaal 100 medewerk(st)ers. Wilt u weten hoe u er nu voorstaat? Hoe gevoelig zijn de medewerk(st)ers voor phishing? Hoe groot is het risico wat uw bedrijf loopt op dit gebied? Dit is belangrijke informatie, want alleen als dit risico in kaart is gebracht kunnen de juiste maatregelen genomen worden. Vraag daarom de eenmalige gratis test aan door middel van de knop aan de rechterkant van het scherm.

Zo gaat het in zijn werk

  • Start onmiddellijk met uw test voor maximaal 100 gebruikers.
  • Vul de gegevens in op de webpagina van KnowBe4
  • Kies uit meer dan 20 talen en pas de sjabloon van de phishing-mail eventueel aan op basis van uw omgeving of behoefte.
  • Kies de web-pagina (landing page) die uw gebruikers zien krijgen als ze hebben geklikt.
  • Laat gebruikers zien welke "rode vlaggen" ze hebben gemist (leermoment!) of toon een "404-Not Found" pagina.
  • Ontvang binnen 24 uur een PDF-bestand met uw Phish-gevoeligheids % en grafieken om te delen met het management.
  • Bekijk hoe uw organisatie zich verhoudt tot anderen in uw branche.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van phishingtesten (via mail, SMS, Voice, USB) gecombineerd met het aanbieden van E-learning modules?

Laat dan hieronder een bericht achter en er wordt snel contact met u opgenomen.

Contactformulier

Ik wil graag meer weten over de mogelijkheden van phishingtesten en E-learning modules