AVG Diensten

De AVG privacywetgeving vraagt van bedrijven om aantoonbaar inzicht te hebben in de privacy situatie en-risico's. De basis om hieraan te kunnen voldoen is een goed opgezette privacy administratie. Koch Consultancy ondersteunt u hierbij in samenwerking met ervaren privacy experts die reeds veel bedrijven hebben geholpen bij het implementeren van de AVG. 

Presentatie: "AVG voor Management"

Voor wie geschikt: Directie, lijnmanagement, afdelingshoofden van bedrijven en organisaties

Duur: 1 - 1,5 uur

Kosten:  In-house presentatie: € 695 excl. BTW en reiskosten (45 ct per gereden km)             

De AVG privacywetgeving is nog steeds bij veel bedrijven niet of niet volledig geïmplementeerd. Dit is niet nodig en het bedrijf loopt dan grote risico's op het moment van een privacy-incident. Tijdens deze presentatie wordt alles op een rijtje gezet over hoe een bedrijf compliant kan worden (en blijven!) aan de AVG. Onderwerpen die worden behandeld:

 • Wat is de AVG?
 • Persoonsgegevens - verwerkingen
 • Welke verplichtingen zijn er?
 • De AVG Privacy administratie
 • Inzageverzoeken
 • Privacy Statement
 • Verwerkersovereenkomsten
 • De FG (Functionaris Gegevensbescherming)
 • Meldplicht datalekken
 • De 5 stappen naar compliance - RI&E-Privacy

U kunt via het formulier hieronder vrijblijvend meer informatie aanvragen over deze presentatie waarmee duidelijkheid wordt geschept over de benodigde stappen naar AVG-compliance. 

 

Presentatie: "AVG - Datalekken voor medewerk(st)ers"

Voor wie geschikt: Alle medewerk(st)ers van bedrijven en organisaties

Duur: 1 - 1,5 uur

Aantal deelnemers: Per sessie maximaal  25 medewerk(st)ers van een bedrijf

Kosten:   In-house presentatie: € 695 per sessie excl. BTW en reiskosten (45 ct per gereden km)

Om datalekken en privacy-incidenten te voorkomen is het van belang dat alle medewerkers van een organisatie op de hoogte zijn van het belang van de AVG privacywetgeving en de mogelijke consequenties als een bedrijf niet goed omgaat met de bescherming van persoonsgegevens. In deze presentatie wordt voor de medewerkers in duidelijke taal uitgelegd wat de AVG is, wat persoonsgegevens zijn en waarom er voorzichtig mee omgegaan dient te worden. Daarna wordt ingegaan op wat een datalek is, waarom het voorkomen van datalekken belangrijk is, hoe ze ontstaan en hoe je datalekken kunt voorkomen. Bij het onderwerp "hoe ontstaan datalekken" zal in grote lijnen worden verteld over phishing technieken door hackers en het veilig gebruiken van wachtwoorden.   

 

RI&E-Privacy: Effectieve en correcte AVG-implementatie

Koch Consultancy helpt u bij de juiste implementatie van de AVG. Dit doen wij met de volgende diensten:

 • Privacy Checklist: Een eerste, algemene inventarisatie van de privacy-situatie
 • Inventarisatie: Gedetailleerde inventarisatie van de verwerkte persoonsgegevens, privacy organisatie en beveiligingstechnieken en het opzetten van de AVG privacy administratie
 • Risico-analyse:  In kaart brengen welke risico's er zijn. (incl. juridische beoordeling)
 • Plan van aanpak: Maatregelen bepalen welke nodig zijn ten behoeve van de AVG compliance
 • Maatregelen uitvoeren
 • Borging van de compliance: FG-abonnement met regelmatige beoordeling van de privacy situatie

U kunt via het formulier hieronder vrijblijvend meer informatie aanvragen over RI&E-Privacy waarmee reeds vele bedrijven zijn geholpen bij de correcte implementatie van de AVG.

 

Second Opinion: Is uw AVG administratie compleet?

U bent al begonnen met de AVG-implementatie maar u bent niet helemaal zeker of alles wel compleet is? U heeft informatie verzameld maar weet niet precies hoe u die informatie moet administreren? U heeft andere vragen over de AVG? U staat hierin niet alleen!

Met de "Second Opinion" wordt de privacy administratie bij uw bedrijf beoordeeld op een 50-tal punten. Na deze beoordeling wordt een rapport geschreven met bevindingen en aanbevelingen. Met dit rapport kunt u aan de slag om uw AVG-compliance compleet en correct te maken.  Tip: Het rapport zelf kan natuurlijk ook opgenomen worden in uw AVG-administratie als bewijs dat u serieus met de AVG omgaat!

 

PACT-Privacy: Online AVG administratie tool

Met PACT Privacy is het mogelijk om een complete, overzichtelijke AVG-administratie op te zetten waarin alle elementen van de AVG zijn opgenomen. (alle benodigde registers, uw organisatie, het beleid, verwerkersovereenkomsten, audit-informatie, genomen maatregelen, etc.) 

Met behulp van de tool is het mogelijk om audits uit te voeren en het onderhouden van de administratie is eenvoudig. Het is een online tool dus u heeft altijd alle informatie beschikbaar om aan te kunnen tonen dat u alles heeft gedaan om aan de AVG te voldoen. De Autoriteit Persoonsgegevens kan dus gerust bij u op de koffie komen! 

 

Kopers handleiding  (Buyers Guide) voor een privacy administratie (AVG) tool

Met de kopers handleiding krijgt u een overzicht van de belangrijke onderwerpen waarmee rekening gehouden moet worden als u besluit om een tool aan te schaffen voor de privacy administratie. Deze handleiding is vrijblijvend aan te vragen via onderstaand formulier.

 

Demonstratie PACT-Privacy

Wilt u het product PACT-Privacy eens zien? Laat het ons via onderstaand formulier weten en we organiseren een demonstratie. Dit kan zowel online gebeuren als bij u aan huis.

 

Gratis 30-dagen licentie PACT-Privacy

Het is mogelijk om een gratis 30-dagen licentie aan te vragen van PACT-Privacy. U krijgt dan de gelegenheid om zelf het gemak te ervaren van deze tool. U kunt de gratis licentie aanvragen via het formulier hieronder. 

 

Op de download pagina kunt u een leaflet van PACT-Privacy downloaden.

 

 

U wilt meer informatie over de AVG dienstverlening? Laat dan hieronder uw reactie achter.

 


Ik wil graag meer informatie over de AVG-dienstverlening